Vegetariánské kapustové karbanátky

Hlavní chod

Ingredience

Související produkt

Doba vaření 20min.
Počet porcí
4
Čas přípravy
25min.

Postup

  1. Kapustu řezanou Dione 450g vysypeme ze sáčku do hrnce s 500 ml osolené vroucí vody, krátce povaříme a scedíme.
  2. Mezitím si jarní cibulku nakrájíme na plátky, orestujeme na másle, osolíme, opepříme.
  3. Uvaříme cca 200g oloupaných  nakrájených brambor, které osolíme a pokmínujeme. Poté brambory rozšťoucháme.
  4. Smícháme povařenou Kapustu  řezanou Dione s orestovanou jarní cibulkou,přidáme rozšťouchané brambory, koriandr, sůl, pepř a chilli dle chuti.
  5. Rukama namočenýma ve studené vodě tvoříme karbanátky, které na másle po obou stranách opečeme do zlatova.

Video recept