Ingredience
- 1 balení Listového Špenátu porce Dione
- 500 g těstovin
- 2 lžíce rostlinného oleje
- 1 cibule
- 250 g kuřecích prsou
- 2 stroužky česneku
- sůl
- pepř
- 250 g smetany
- 100 g strouhaného sýra
Související produkt
Počet porcí
4
Čas přípravy
30min.
Postup
- Do vroucí osolené vody vložte těstoviny a vařte podle návodu na obalu.
- Mezitím dejte na předehřátou pánev orestovat na malém množství oleje na kostičky nakrájenou cibuli a malé kostičky omytého kuřecího masa.
- Po orestování masa přidejte rozmrazené porce listového špenátu, prolisovaný česnek, osolte, opepřete a nechte prohřát.
- Směs zalijte smetanou a nechte krátce povařit. Scezené a propláchnuté těstoviny dejte na vyhřátý talíř a přelijte připravenou směsí.
- Na závěr můžete posypat nastrouhaným sýrem.