Těstovinová rýže s jahodami

Rychlovka

Ingredience

  • 1 balení Jahody Dione 350g
  • 500g těstovinové rýže
  • 1 kelímek smetany 33%
  • 1 kelímek žervé 125g
  • 1 kelímek smetanového sýru typu Mascarpone 125g
  • plátky mandlí
  • hořká čokoláda
  • 1 polévková lžíce cukru

Související produkt

Počet porcí
4
Čas přípravy
20min.

Postup

  1. Nejprve uvaříme těstovinovou rýži dle návodu.
  2. Mezitím si v rendlíku smícháme: smetanu, žervé, smetanový sýr, cukr a necháme povařit cca. 5min.
  3. Nakonec si rozdělíme do talířů uvařenou těstovinovou rýži, zalijeme smetanovou omáčkou, poklademe nakrájené jahody Dione, posypeme opraženými plátky mandlí a nahoru nastrouháme hořkou čokoládu.          

Video recept