Ingredience
- 1 balení Jahody Dione 350g
- 500g těstovinové rýže
- 1 kelímek smetany 33%
- 1 kelímek žervé 125g
- 1 kelímek smetanového sýru typu Mascarpone 125g
- plátky mandlí
- hořká čokoláda
- 1 polévková lžíce cukru
Související produkt
Počet porcí
4
Čas přípravy
20min.
Postup
- Nejprve uvaříme těstovinovou rýži dle návodu.
- Mezitím si v rendlíku smícháme: smetanu, žervé, smetanový sýr, cukr a necháme povařit cca. 5min.
- Nakonec si rozdělíme do talířů uvařenou těstovinovou rýži, zalijeme smetanovou omáčkou, poklademe nakrájené jahody Dione, posypeme opraženými plátky mandlí a nahoru nastrouháme hořkou čokoládu.