Ingredience
- 250 g směsi Pod svíčkovou proužky Dione
- 1 lžíce másla
- 100 ml smetany
- 500 ml zeleninového vývaru
- 2 bobkové listy
- 4 kuličky nového koření
- 3 hřebíčky
- Snítka tymiánu
- 1 lžíce plnotučné hořčice
- Sůl, pepř
Související produkt
Počet porcí
2
Čas přípravy
30min.
Postup
- Na másle orestujeme zeleninovou směs
- Přidáme koření, hořčici, zeleninový vývar a pod poklicí vaříme 15-20 minut
- Jakmile je zelenina měkká, vytáhneme koření a zeleninu rozmixujeme dohladka
- Rozmixovanou omáčku zjemníme smetanou, ochutíme solí, pepřem a necháme ještě chvilku provařit
- Na pánvi orestujeme z obou stran uzené tofu
- Tofu naservírujeme na talíř a přelijeme ho svíčkovou omáčkou. Podáváme s knedlíkem