Rychlá Čína

Rychlovka

Ingredience

  • 300 g kuřecích prsou (nebo vepřové kýty)
  • škrobová moučka
  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • 1 balení Čínské směsi Dione
  • zázvor
  • 1 stroužek česneku
  • sojová omáčka
  • rýže
Počet porcí
4
Čas přípravy
25min.

Postup

  1. 300 g nudliček z kuřecího masa nebo vepřové kýty obalíme ve škrobové moučce a zprudka orestujeme na pánvi s malým množstvím rozpáleného rostlinného oleje cca 6-8 min.
  2. Opečené maso vyjmeme a do výpeku na pánvi vysypeme ze sáčku Čínskou směs Dione.
  3. Můžeme přidat na plátky nakrájený kousek zázvoru a drcený stroužek česneku či ochutit kořením na čínu. Zeleninu restujeme cca 4-6 min.
  4. Poté do zeleniny vrátíme opečené maso, krátce prohřejeme a dochutíme sojovou omáčkou.
  5. Podáváme s vařenou rýží.