Ovesná kaše s lesní směsí

Dezert

Ingredience

  • 50 g ovesných vloček
  • 90 ml kokosového mléka
  • 1 lžička datlového sirupu
  • mletá skořice
  • špetka soli
  • 100 g lesní směsi Dione

Na ozdobu:

  • kokosové chipsy
  • sekané mandle
  • hrst ovoce lesní směs Dione
  • máta
Počet porcí
4
Čas přípravy
15min.

Postup

  1. Ovesné vločky zalijeme 120 ml vlažné vody a necháme 10 minut nasáknout.
    Poté nalijeme na vločky kokosové mléko, přidáme datlový sirup, skořici a sůl. Směs vaříme 4 - 6 minut, dokud kaše nezhoustne.
  2. Poté si v rendlíku svaříme ovoce do krémové konzistence. Kaši přendáme do misky a přelijeme svařeným ovocem.
  3. Dozdobíme kokosovými chipsy, sekanými mandlemi, ovocem a mátou.