Na pánvi s malým množstvím rozehřátého oleje lehce opečeme šalotku. Přidáme česnek, rozmarýn, droždí a krátce na 2 minuty orestujeme.
Poté smícháme s rajčaty, vínem, horkým vývarem a houbami. Za občasného míchání ohříváme cca. 8 min, aby se omáčka zredukovala a zhoustla, poté necháme vychladnout.
Do vroucí osolené vody dáme vařit středně velké brambory, nakrájené na kostky, do měkka. Zeleninovou směs Exclusive Juliene Dione orestujeme na másle, osolíme a smícháme s scezenými vařenými brambory.
Brambory s orestovanou směsí rozmačkáme s mlékem a máslem na kaši.
Mezitím si předehřejeme troubu na 190˚C. Do zapékací nádoby vymazané máslem přendáme houbovou směs a navrch položíme bramborovo-zeleninovou kaši.