Ingredience
- 1 balení Polévkové Dione 350g
- 250g kuřecí polévková směs
- 100 ml smetany
- 80g másla
- sůl
- pepř
- nové koření
- bylinky na ozdobení
Související produkt
Počet porcí
4
Hotové za
60min.
Postup
- Kuřecí polévkovou směs vložíme do hrnce, osolíme, opepříme, přidáme nové koření a vše společně uvedeme k varu. Vaříme maso do měkka.
- Hotový vývar přecedíme a obrané maso nakrájíme na menší kousky.
- V hrnci zpěníme máslo a na něm krátce orestujeme zmrazenou směs polévkovou dione.
- Vývarem zalijeme orestovanou zeleninu a povaříme cca.10 min.
- Poté část zeleniny odebereme, zbylou zeleninu s vývarem rozmixujeme.
- Zjemníme smetanou a vložíme zpět odebranou zeleninu a nakrájené kuřecí maso. Zdobíme bylinkami.