Krůtí na šalotkách se špagetami z černých fazolí
Hlavní chodIngredience
- 200g krůtího masa (medailonky)
- 100g českého hrášku Dione 350g
- 3–4 šalotky
- 2 stroužky česneku
- 2 hrsti špaget z černých fazolí (cca 100g)
- 1 oranžová paprika
- olivový olej
- sůl
- pepř
Postup
- Krůtí medailonky nakrájejte na menší kousky. Osolte, opepřete a dejte stranou.
- Šalotky s česnekem oloupejte a nakrájejte na plátky. Přesypejte do rozpálené pánve a zakápněte olivovým olejem.
- Chvíli restujte a poté přidejte maso. Pokračujte v restování dozlatova.
- V malém rendlíku s trochou vody mezitím povařte Český hrášek Dione a poté slijte.
- Papriku nakrájejte na proužky a orestujte na troše oleje v rendlíku po slitém hrášku.
- Špagety povařte v osolené vodě asi 5 minut, poté slijte.
- K hotovému masu, šalotkám a česneku přidejte špagety, zasypejte hráškem, paprikou a vše dobře promíchejte. Osolte a opepřete dle vlastní chuti.