Ingredience
- 270 g špaldové mouky
- 100 ml olivového oleje
- 30 ml vlažné vody
- 3 vejce
- 250 g ricotty
- 300 g řezané kapusty Dione
- 100 g kozího sýru
- 1 lžička kypřicího prášku Vitana
- 1 cibule
- lžíce olivového oleje
- koření gurmánská zelenina Vitana
- sůl, pepř
Související produkt
Počet porcí
4
Čas přípravy
50min.
Postup
- Z mouky, olivového oleje, vlažné vody, kypřicího prášku, vejce a špetky soli vypracujeme těsto
- Hotové těsto vtlačíme do koláčové formy a dno propícháme na několika místech vidličkou
- Na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kapustu, koření a restujeme dalších 5 minut
- Kapustovou směs rozprostřeme na dno těsta
- V misce smícháme ricottu, vejce, sůl a hotovou směs nalijeme na kapustu
- Vršek koláče posypeme kozím sýrem, vložíme do trouby a pečeme na 180 stupňů cca 35 minut