Quinou si uvaříme podle návodu na obalu. Můžeme klidně použít bílou i černou quinou.
Brokolici si zblanšírujeme. Brokolici rozdělenou na malé kousky vhodíme do vroucí osolené vody a zhruba 3 minuty povaříme. Mezitím si připravíme misku se studenou vodou, do které po uplynutí 3 minut okapanou brokolici přendáme (díky tomu se nám zachová krásně zelená barva).
Stejný proces zopakujeme i s hráškem. Ten ale vaříme pouze minutu.
Ředkvičky opláchneme a nakrájíme na čtvrtky. Avokádo oloupeme a nakrájíme na plátky.
Na pánvi si rozpustíme přepuštěné máslo a krátce na něm orestujeme listový špenát. Trvá to zhruba minutu.
Do mísy naservírujeme uvařenou quinou, brokolici, hrášek, ředkvičky, avokádo, špenát a petrželku. Vše zasypeme na hoblinky nastrouhaným parmezánem.