Ingredience
- 1 balení Listového Špenátu Dione
- 500 g těstovin
- 1 stroužek česneku
- 250 g mascarpone
- 1 citrón
- 30 g parmazánu
- 50 g piniových jadýrek
- sůl
- pepř
Související produkt
Počet porcí
4
Čas přípravy
30min.
Postup
- Listový špenát Dione připravíme dle návodu na obalu.
- Během jeho přípravy si uvaříme 500 g těstovin (vřetena), scedíme a vrátíme do hrnce.
- Polovinu špenátu rozmixujeme se stroužkem česneku, 250 g mascarpone, šťávou z 1 citrónu a 30 g parmazánu na hladkou omáčku.
- Do těstovin vmícháme omáčku, 50 g lehce opražených piniových jadýrek, zbývající špenát a vše osolíme, opepříme a prohřejeme.
- Podáváme posypané parmazánem.