Fusilli se špenátovou omáčkou

Hlavní chod

Ingredience

  • 1 balení Listového Špenátu Dione
  • 500 g těstovin
  • 1 stroužek česneku
  • 250 g mascarpone
  • 1 citrón
  • 30 g parmazánu
  • 50 g piniových jadýrek
  • sůl
  • pepř

Související produkt

Počet porcí
4
Čas přípravy
30min.

Postup

  1. Listový špenát Dione připravíme dle návodu na obalu.
  2. Během jeho přípravy si uvaříme 500 g těstovin (vřetena), scedíme a vrátíme do hrnce.
  3. Polovinu špenátu rozmixujeme se stroužkem česneku, 250 g mascarpone, šťávou z 1 citrónu a 30 g parmazánu na hladkou omáčku.
  4. Do těstovin vmícháme omáčku, 50 g lehce opražených piniových jadýrek, zbývající špenát a vše osolíme, opepříme a prohřejeme.
  5. Podáváme posypané parmazánem.