Den otevřených dveří 18.5.2017

Ve čtvrtek 18.5.2017 se v areálu naší společnosti konal letošní první Den otevřených dveří, zaměřený na právě vrcholící sezonu zpracování špenátu. Během akce mohli účastníci z řad novinářů, zákazníků i odborné veřejnosti shlédnout kompletní linku  na zpracování právě sklizeného špenátu včetně několika technologických novinek. Mezi novinky určitě patří nový zamrazovací tunel, díky kterému se zdvojnásobila kapacita zpracování zeleniny během kampaní, dále využití robotických ramen při manipulaci ve výrobě a v neposlední řadě také zcela nový systém filtrace odpadních vod, určených pro zavlažování, který je ve stadiu testovacího provozu.

Během degustační části měli účastníci akce možnost ochutnat palačinky plněné  směsí s  čerstvě sklizeným a zpracovaným špenátem, klasy supersladké kukuřice, novinku v sortimentu zeleninu Na másle, salát s fazolkami a rukolou s dresingem z malinové dřeně nebo bramborový salát připravený ze směsi Bramborový salát Dione Extra.

Závěrem proběhlo představení nejaktuálnějších novinek z našeho retailového i gastronomického sortimentu.