Rýže se zeleninou Polévková Exclusive

Hlavní chod
Počet porcí
4

Čas přípravy

60min.

Ingredience

  • Polévková Exclusive Dione 350 g
  • 4 plátky vepřového masa
  • 1 větší cibule
  • 2 hrsti mražených rajčat
  • vegeta
  • sůl
  • mletý pepř
  • mletá sladká paprika
  • rýže
  • sýr eidam na postrouhání
     

Související produkt

Postup

  1. Na pánvi podusíme vepřové maso nakrájené na drobné kostičky, podlijeme nepatrně vodou.
  2. Na druhé pánvi na trošce sádla usmažíme cibuli, přidáme rajčata, přisypeme polévkovou Exclusive směs Dione, okořeníme, osolíme a dusíme doměkka. Poté přidáme maso.
  3. Mezitím si uvaříme rýži a uvařenou zamícháme do připravené zeleninové směsi.
  4. Na talíři bohatě postrouháme sýrem.

Autorkou receptu je Olga Tůnová z Jihlavy