Jahodová bublanina

Dezert
Počet porcí
4

Čas přípravy

60min.

Ingredience

  • 1 balení Jahod Dione Extra 750g      
  • 2 hrnky polohrubé mouky
  • 1 hrnek krupicového cukru
  • 1 hrnek mléka
  • 2 lžíce oleje
  • 2 vejce
  • 1 prášek do pečiva
  • citronová kůra
     

Související produkt

Postup

  1. Všechny ingredience smícháme v míse do hladkého těsta, vylijeme na plech vyložený pečícím papírem.
  2. Nahoru na těsto rozprostřeme Jahody Dione Extra a pečeme na 175°C  30-40 min.

Autorkou receptu je Jana Šimková z Holýšova

Poznámka: Byla jsem hrozně ráda když jsem uviděla v obchodě zamrazené jahody a mohla tak upéci bublaninu i v zimě. Recept který jsem použila je rychlý a tím že se vše měří na hrnečky, nedá téměř žádnou práci.