Pro média

Chceme Vám ušetřit práci, proto ty nejdůležitější věci si můžete stáhnout přímo z našeho webu. Najdete zde vše co potřebujete.

TZ: Dione - Vychutnejte si skvělé letní recepty z oblíbených surovin

-+Vychutnejte si skvělé letní recepty z oblíbených surovin

I z běžného nákupu s oblíbenými položkami je možné vytvořit originální menu, které umí překvapit. Stačí popustit uzdu fantazii a nechat vyniknout kvalitní suroviny. Vsaďte na dobré potraviny a připravte si tři skvělá jídla s hráškem, zeleninou na grill a malinovou dření Dione. Uspokojí náročné gurmány a vyberou si i milovníci jídla, kteří nemají času nazbyt při přípravě.

Food revolution day 19. 5. 2017

V pátek 19.5.2017 jsme se opět jako sponzor zúčastnili Food revolution day.

Hlavním posláním této báječné akce, která probíhá ve 196ti zemích světa, je naučit děti vztahu ke kvalitnímu jídlu.

Vést je ke zdravějšímu životnímu stylu.

Akce vznikla pod záštitou Jamieho Olivera ve Velké Británii. Jamie se snaží jak děti, tak jejich vychovatele i všechny

zájemce o zdravou gastronomii, učit kvalitně jíst a měnit zaběhnuté stravovací návyky.

Den otevřených dveří 18.5.2017

Ve čtvrtek 18.5.2017 se v areálu naší společnosti konal letošní první Den otevřených dveří, zaměřený na právě vrcholící sezonu zpracování špenátu. Během akce mohli účastníci z řad novinářů, zákazníků i odborné veřejnosti shlédnout kompletní linku  na zpracování právě sklizeného špenátu včetně několika technologických novinek.

TZ: Dione – Lehký a rychlý oběd bez zbytečné soli navíc? Žádný problém!

Lehký a rychlý oběd bez zbytečné soli navíc? Žádný problém!

Tisková zpráva 3. 5. 2017

TZ: Dione – Přivítejte jaro lehkými recepty!

Přivítejte jaro lehkými recepty!

Tisková zpráva 5. 4. 2017

TZ - Dione – Recepty, díky kterým „propašujete“ ovoce a zeleninu do jídelníčku i zarytým masožravcům

Dione – Recepty, díky kterým „propašujete“ ovoce a zeleninu do jídelníčku i zarytým masožravcům

Tisková zpráva 6. 3. 2017

Setkání ve studiu Knorr

Dne 25.1.2017 jsme uspořádali prezentační akci pro zástupce elektronických a tištěných médií, zabývajícími se potravinami a jejich kulinářským využitím. Akce se konala v kuchařském studiu Knorr společnosti Unilever. Všechny účastníky čekal krátký výklad na téma výhody hluboce zmrazeného ovoce a zeleniny pro jeho využití v gastronomii, sortimentní portfolio značek Dione, Dione Premium, Dione Extra a Agrimex Foodservice, to vše podtržené průvodcem po našich webech www.mojedione.cz a www.agrimex.org .

Vinobraní na Máchově jezeře 2016

Poslední srpnovou neděli proběhlo již tradiční Vinobraní u Máchova jezera.  Jubilejní 5. ročník ozdobila rekordní návštěvnost. 

Za kvalitním burčákem i víny z Chateau Valtice a Vinařství Kovacs a skvělou zábavou dorazilo do areálu hotelu Port v průběhu odpoledne téměř 2500 návštěvníků. Tradičně větší zájem byl o bílý a růžový burčák z Chateau Valtice, ale i vybraná vína tradičních odrůd ale například i unikátní Tramín žlutý, kterou mají v České republice jen ve vinařství Chateau Valtice.

Výroční zpráva 2015

Charakteristiku roku 2015 je z pohledu zpracování čerstvých surovin možno rozdělit na dvě zcela odlišné poloviny. Jarní zpracovatelská kampaň špenátu a hrášku proběhla z hlediska objemu zpracované suroviny standardně bez nějakých výkyvů a je možno hodnotit ji jako úspěšnou. Následně však vlivem vysokých teplot a nízkých srážek došlo u dalších zpracovávaných komodit, jako jsou například paprika, kukuřice, zelí, kedlubna či cuketa, k významnému poklesu výnosů a tím k nesplnění objemu nasmlouvaných dodávek surovin od pěstitelů.

Food Revolution Day s Dione

Dne 20.května měla společnost Agrimex tu čest být partnerem akce Food Revolution Day. Hlavním posláním této báječné akce, která probíhá ve 196ti zemích světa, je naučit děti vztahu ke kvalitnímu jídlu a vést je ke zdravějšímu životnímu stylu. Akce vznikla pod záštitou Jamie Olivera ve Velké Británii. Jamie se snaží jak děti, tak jejich vychovatele i všechny zájemce o zdravou gastronomii, učit kvalitně jíst a měnit zaběhnuté špatné stravovací návyky.

Stránky