Trendy Zdraví.cz

Říjen 2014

Polévky plné kvalitní zeleniny vám dodají potřebné vitaminy a minerály

Podzim a polévky k sobě neodmyslitelně patří. Kdo by se po návratu z práce, ze školy nebo z procházky v sychravém počasí netěšil na talíř horké polévky? A zvlášť takové, která zahřeje, zasytí a krásně voní. Díky české značce Dione, která vyrábí hluboce zmrazené směsi, ji můžete mít připravenou během pár minut.

A vždy z nejkvalitnější české zeleniny. Díky procesu hlubokého zmrazování se v zelenině uchová naprostá většina nutričních hodnot, takže se hodí i při podzimních chřipkách, kdy do těla potřebujete dostat co největšímnožství vitamínů a minerálů. Jste-li milovníky krémových polévek, určitě vyzkoušejte Brokolicový a Hráškový krém. S polévkami si můžete vyhrát a dochutit je podle vlastních představ. Pro malou obměnu stačí přidat krutony, smetanu nebo osmaženou slaninku.

Hráškový krém, vyrobený z toho nejlepšího českého hrášku, se hodí podávat i na štědrovečerní večeři těm, kteří si neoblíbili tradiční rybí polévku. Hráškový a Brokolicový krém jsou navíc vhodné pro bezlepkáře. Další skvělou polévkou značky Dione je S játrovými knedlíčky. To je klasický hovězí vývar s játrovými knedlíčky, který je doplněný o mrkev, pastinák, celer, pórek a petrželovou nať. Zkrátka poctivá polévka. Žádná z polévek značky Dione neobsahuje přidaný glutamát a konzervační látky.

Doporučená cena polévek je 29,90 Kč u krémů, 33,90 Kč pro „S játrovými knedlíčky“. 
Více informací o produktech české značky Dione najdete na www.mojedione.cz