Miminko

Říjen 2014

TIP PRO VÁS - zelenina a ovoce stále po ruce - S nadcházejícím podzimem přichází vhodný čas pro změnu v jídelníčku. Tělo potřebuje zahřát, synonymem pro toto sychravé období je tedy typická česká kuchyně. Hodí se hutné polévky, smetanové omáčky. Typickou podzimní surovinou jsou houby. Špecle s hříbky a smetanou od značky Dione stačí doplnit kouskem másla, smetanou a strouhaným sýrem, případně solí. Dione je značka české společnosti Agrimex Vestec a.s. a všechny své produkty vyrábí v České republice v Panenských Břežanech. Pro jídelníček batolat se houby zrovna nehodí, ale v široké nabídce Dione si vyberete ovoce, zeleninu, nebo zeleninové směsi, kterými obohatíte jejich stravu podle zásad správné výživy. 

Na pánev s malým množstvím rozehřátého tuku vysypeme z obalu směs Špecle s hříbky a na mírném ohni za občasného míchání připravujeme cca 8 min. Osolíme, zalijeme cca 200 ml smetany a krátce povaříme. Můžeme přidat nastrouhaný tvrdý sýr. 

Související produkt