Facebook ZDRAVÍ

Květen 2014

Sezóna kvalitního českého špenátu právě začíná!

Právě v těchto jarních dnech probíhá první letošní sklizeň českého špenátu v Polabí a na Litoměřicku. Špenát je totiž plodina, která nemá ráda přílišné teplo. To způsobuje jeho předčasné vyzrání. Sklizený český špenát je v řádu hodin od sklizně omyt, zpracován a šokově zamrazen do podoby konečných produktů značky DIONE. 
Pro českou firmu tak začíná jedno z klíčových období roku, patří totiž mezi největší zpracovatele špenátu ve střední Evropě. Díky bleskovému a šetrnému zpracování si po celý rok můžete dopřávat kvalitní český špenát DIONE, plný charakteristické chuti, vůně, barvy a v neposlední řadě také vitamínů a celé řady minerálních a nutričních látek. 
Značka DIONE špenát nabízí hned v několika podobách: listový špenát řezaný volný nebo lisovaný do porcí, dále v podobě protlaku a velmi oblíbený je také ochucený, který dokáže zjednodušit a zrychlit práci v kuchyni.